مشکلمو به طور خلاصه براتون بیان میکنم: من پسری 28 ساله ک در آذر92 با دختری همشهری خودم در یکی از دانشگاههای شهرستان آشنا شدم که با بررسی رو مشخصاتش اونو همه جوره برای ازدواج مناسب دیدم و بعد باهم قرار گذاشتیم بعد از دفاع پایان نامه ازدواج کنیم و بعد گذشت چندماه خانوادهامونم در جریان قرار گرفتن و ماهم روز به روز به عشق وعلاقمون افزونتر میشد و واقعا یه رابطه عاشقانه و احساسی خوبی داشتیم ک حتی حسادت میکردن به این رابطه. همه چی خوب بود تا اواخر اردیبهشت 94 که پدرم برای تحقیق از خانواده دختر رفتن و یه سری اطاعاتی از پدر دختر بدست آوردن ( اعتیاد و حمل مواد مخدر و زندان و همسر دوم) که برای هضمش براشون سخت بود و به مخالفت اولیه بااین ازدواج بخاطر مشکلاتش پرداختن و بهم راه رو از ناحیه خودشون نشون میدادن و این وسط بعلت جور نبودن شرایط کاری و سربازی من درگیری های گاهی اوقات صورت میگرفت و میگفتن لااقل پایان نامتو دفاع کن برات بریم خواستگاری. من و دختر خانم در بهمن 94 باهم درسمون تموم شد و میخواستیم کم کم مقدمات عقد رو بریزیم و منم با صحبت با خانواده ام و اونام با م از بزرگان فامیل پذیرفتیم که من در این ازدواج علیرغم وجود مشکلات موفق میشوم و با قبول مسئولیت میخواستیم بریم خواستگاری. از طرفی برای دختر هم یه خواستگار توعید اومد ک شرایط کاریش مشخص بودو خاونواده دختر بعلت مخالفت اولیه ما و بیان اینکه خانواده پسر چیزهایی از پدر دختر میدونن که حرمتها شکسته شده به مخالفت پرداختن و طوریکه با اینکه اول از من راضی بودن آب پاکی رو دست دختر ریختن و گفتن تموم کن این رابطه رو. الان من و خانواده ام خیلی مشتاق به این ازدواج هستیم و همه ناراحت از بهم خوردن مراسم خواستگاری اما خانواده دختر حاضر به اینکار نیستن و دختر خانم هم علیرغم دوست داشتن فراوان من ته دلش خالی شده و حاضر نیست با این وضعیت باهام ازدواج کنه و میگه کنار تو احساس خوشبختی نمیکنم من الان حاضرم هر کاری کنم ک از ناحیه من و خانواده ام ک واقعا از ته دل میخایمش برا عروس این خونه شدن. اما اون میگه اگه منو دوست داری برو از زندگیم. این روزا دارم دیوونه میشم و نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

دفتر قیطریه:
۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
دفتر سعادت آباد:
۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
دفتر شریعتی:
۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه
بهترین مشاور دختر ,ازدواج ,خانواده ,ویژه ,دفتر ,مخالفت ,ویژه دفتر ,دختر خانم ,بریم خواستگاری ,مخالفت اولیه ,خانواده دختر منبع
درباره این سایت